Van der Plas Civiel neemt Kobelco minigraver in gebruik

Van der Plas Civiel uit Giessen heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine in ontvangst genomen. De minigraver werd uitgerust met hydraulische snelwissel en afgeleverd met brede bak, graafbak en banaanbak. De Kobelco vervangt een Hitachi ZX10u. Wij wensen van der Plas Civiel veel werkplezier met de nieuwe minigraver!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over van der Plas Civiel

Het in 1996 opgerichte familiebedrijf Van der Plas Civiel is specialist op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw: van traditionele grondwerken tot aan complexe civiele projecten. Ze zijn onderscheidend in het voortraject en sterk in de uitvoering. Door onze expertise, de efficiëntie werkwijze en het gemak van één partner voor het complete project, kregen we al van vele gemeenten, waterschappen, provincies, ontwikkelaars en bouwers het vertrouwen deze complexe projecten uit te voeren. Kijk op www.vanderplas-giessen.nl voor alle werkzaamheden, projecten en meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.