Van Dalen kiest wederom voor Schaeff TL100!

Van Dalen uit Overijssel, heeft via Kemp Groep in Ommen, een nieuwe Schaeff TL100 afgeleverd gekregen. Deze wiellader vervangt een TL100 met 4.000 uur op de teller. Dit is alweer de derde Schaeff die Van Dalen in gebruik neemt. Wij danken Luuc van Dalen voor het vertrouwen en wensen hem weer veel werkplezier met deze wiellader!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Deze Schaeff is afgeleverd met o.a. werkverlichting en een trekhaak. De wiellader wordt vooral ingezet voor de melkveehouderij, maar ook voor riet teelt en handel.

Over Melkveebedrijf Van Dalen

Van Dalen houdt zich vooral bezig met het jongvee verzorgen, oogsten, grasland- en onderhoudswerkzaamheden.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.