Twee mobiele graafmachines voor Van Oostrum

Van Oostrum Westbroek B.V. heeft via Kemp Groep twee mobiele graafmachines in gebruik genomen. Deze Atlas 160W en Schaeff TW95 zijn een mooie aanvulling op het machinepark van het bedrijf. Tot het machinepark behoorde al diverse Kobelco rupsgraafmachines tot wel 30 ton, Bergmann wieldumpers en Atlas mobiele graafmachines.

Over Van Oostrum Westbroek B.V.

Van Oostrum Westbroek is een echt familiebedrijf en kent al een lange geschiedenis. Wat in 1967 begon met enkele werkzaamheden op het land voor de buurman, groeide in 1969 uit tot een serieus loonbedrijf. De eerste jaren bestonden vooral uit de uitvoering van loonwerkzaamheden, maar na wat klussen bij enkele aannemers in Utrecht werd ook deze tak van sport aan de werkzaamheden toegevoegd. In de loop van de jaren is het loonbedrijf afgebouwd en richt Van Oostrum Westbroek zich tegenwoordig volledig op de infra- en cultuurtechnische werkzaamheden. Van Oostrum beschikt over een zeer uitgebreid programma grondverzetmachines. Kijk op www.van-oostrum.nl voor meer informatie.

Atlas 160W

Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 160W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! De mobiele Atlas machine staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 6.1 motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het motortoerental van maximaal 1800 omw.min een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Uitrusting

Deze Atlas 160W is voorzien van kenteken en schuifblad met trekhaak. Daarnaast is de machine compleet uitgerust met o.a.: Topcon 3D-gps voorbereiding Engcon draaikantelstuk met gps-rotatiesensor en afgeleverd met brede bak voorzien van slijtstrippen en voorzetmes. Daarnaast is de machine voorzien van opties zoals lekolie leiding, dansonderdrukking in op de grondarm, Fresh Filter overdruksysteem, elektrische brandstofvulpomp,  aanhangwagenstekkerdoos op de bovenwagen (12V) en een brandblusser. Tevens extra werkverlichting op de cabine, opklapbare treekplank voor de cabine en 27MC en bluetooth Carkit in de cabine.

Schaeff TW95

De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

Uitrusting

De Schaeff TW95 is geleverd met brede banden met trekkerprofiel, kenteken en schuifblad met trekhaak. De mobiele graafmachine is uitgerust met Topcon 3D-gps voorbereiding, Engcon draaikantelstuk met gps-rotatiesensor en afgeleverd met brede bak, graafbak, palletvorken. Daarnaast is de machine voorzien van opties zoals lekolie leiding, dansonderdrukking in het hefcircuit, Fresh Filter overdruksysteem, brandstofvulpomp en een 7-polige stekker (12V). Tevens extra werkverlichting op de cabine, opklapbare treekplank voor de cabine en 27MC en bluetooth Carkit in de cabine.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.