Schaeff zwenklader voor Loxam

Materieelverhuurder Loxam heeft de sleutels van een nieuwe Schaeff TL70s zwenklader ontvangen. Deze compacte shovel met Stage V motor is door de Kemp Groep in De Meern uitgerust met onder andere slangbreukbeveiliging, dansonderdrukking en extra werkverlichting.

De Schaeff TL70s compacte zwenklader van circa 5,4 ton heeft een motorvermogen van 45 kW en een breedte van 1.850 mm. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt goed zicht op het werkgebied.

De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Jij kunt ook je eigen shovel samenstellen!

Alle Schaeff shovels zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de zwenklader Schaeff TL70s. Van uitrustingsstukken en hydraulische snelwissel tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Over LOXAM

Loxam verhuurt professioneel materieel vanuit 1100 vestigingen in 30 landen. In Nederland is Loxam verdeelt over drie divisies : Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten). De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines.