SCHAEFF TW75 STAGE V VOOR VAN DONGEN

Loon- en grondverzetbedrijf A. van Dongen & Zn B.V. uit Made heeft ter vervanging van een Terex TW70 uit 2013 een Schaeff TW75 compacte mobiele graafmachine in gebruik genomen. Hans van Driel in Tiel heeft de machine compleet naar de eisen en wensen van Van Dongen opgebouwd en afgeleverd. Wij wensen Van Dongen veel werkplezier met de nieuwe Schaeff!

De compacte en stabiele Schaeff TW75 weegt circa 8 ton, heeft een vermogen van 75 pk en een grote opbreekkracht van 38 kN. Deze Schaeff TW75 heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt veel comfort voor de machinist. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De Schaeff TW75 is door Hans van Driel in Tiel voorzien van onder een hydraulische snelwissel, een Engcon draaikantelstuk, overdrukvoorbereiding incl. frame, stalen spatborden voor en achter en een trekhaak (trekbek en kogel) met koker in de schuif. Deze Schaeff TW75 is daarnaast afgeleverd met een brede bak.

Het leveringsprogramma van Schaeff biedt naast deze TW75 ook de 9,5 ton wegende TW95 en de 12 ton wegende TW110. Kijk hier voor alle specificaties of neem contact op met een verkoopadviseur.

Configurator
Stel via onze machine-configurator in een aantal stappen uw nieuwe Schaeff compacte mobiele graafmachine samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Loon- en grondverzetbedrijf A. van Dongen & Zn B.V.
Met de aanschaf van een dorsmachine rond 1955, werden de eerste stappen gezet voor de oprichting van Loonbedrijf A. van Dongen in Made. Inmiddels staat de tweede generatie Van Dongen aan het roer en dat maakt dit bedrijf een echt familiebedrijf. Van Dongen heeft op dit moment 6 vaste medewerkers in dienst die ook allemaal individueel gecertificeerd zijn en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de werkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze uit te voeren. Kijk op www.avandongen.nl voor meer informatie.