Schaeff TL80 voor Niens Vilsteren

Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie uit Vilsteren heeft onlangs weer een Schaeff TL80 Stage V wiellader geleverd gekregen door de Kemp Groep. Niens Vilsteren heeft deze machine weer afgeleverd aan een melkveehouder. Wij danken Niens Vilsteren voor de fijne samenwerking!

Deze eindgebruiker roemt de goede service van Niens Vilsteren en de back-up van Kemp Groep. De Schaeff TL80 Stage V, met dansonderdrukking in het hefcircuit, is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De circa 4,9 ton wegende TL80 heeft een motorvermogen van van 61 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De Schaeff TL80 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (36 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Deze compacte, comfortabele en veelzijdige shovel is door de Kemp Groep in Ommen geleverd met een palletbord, extra werkverlichting en een puinriek van Pladdet.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie

Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie is een jong energiek bedrijf die zich geheel op de landbouw toespitst. Men verkoopt landbouwtractoren, machines en aanverwante producten. Kijk op www.niensbv.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.