Schaeff TL80 voor Niens Vilsteren

Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie uit Vilsteren heeft onlangs een Schaeff TL80 Stage V wiellader geleverd gekregen door de Kemp Groep. Eerder leverde Niens een Schaeff TL100 wiellader via Kemp Groep aan een eindgebruiker. Wij danken Niens Vilsteren voor de fijne samenwerking!

De Schaeff TL80 Stage V, met dansonderdrukking in het hefcircuit, is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De circa 4,9 ton wegende TL80 heeft een motorvermogen van van 61 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De Schaeff TL80 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (36 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Deze compacte, comfortabele en veelzijdige shovel is door de Kemp Groep in Ommen geleverd met een brede bak, palletvorken, extra werkverlichting en een hydraulisch snelwissel systeem.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL80. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie
Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie is een jong energiek bedrijf die zich geheel op de landbouw toespitst. Men verkoopt landbouwtractoren, machines en aanverwante producten. Kijk op www.niensbv.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.