Schaeff TL70s voor Terno

Terno B.V. uit Tynaarlo heeft onlangs een Schaeff TL70s Stage V zwenklader geleverd gekregen door Kemp Groep. Terno leverde deze Schaeff TL70s direct door aan een eindgebruiker. Wij danken Terno voor de fijne samenwerking!

De Schaeff TL70s compacte zwenklader van circa 5,4 ton heeft een motorvermogen van 45 kW en een breedte van 1.850 mm. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt goed zicht op het werkgebied.

De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Deze compacte, comfortabele en veelzijdige zwenklader is door Kemp Groep in Ommen geleverd met dansonderdrukking in het hefcircuit, functie in joystick en een hydraulisch snelwissel systeem.

Terno B.V.

TERNO B.V. is al 50 jaar hét adres in Noord-Nederland voor de verkoop en After Sales van Atlas, Schaeff en Kobelco materieel. Kijk op www.terno.nl voor meer informatie. Kijk op www.terno.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL70s zwenklader. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.