Schaeff TL120 voor Kieftenbeld

L.M.B Veldman uit Marienheem heeft, via de Kemp Groep in Ommen, de sleutels ontvangen van een Schaeff TL120 wiellader. Deze machine is bestemd voor varkenshouderij Kieftenbeld. Wij danken L.M.B. Veldman voor de prettige samenwerking en wensen Kieftenbeld veel werkplezier met de Schaeff TL120 wiellader!

De Schaeff TL120 is een compacte wiellader met een hoge rijsnelheid. Deze machine, is zorgvuldig afgewerkt, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De TL120 is leverbaar met diverse toebehoren. De circa 7,0 ton wegende machine heeft een motorvermogen van 101 pk en een maximale kieplast van 5.000 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick. 

De Schaeff TL120 is door de Kemp Groep o.a. afgeleverd met extra werkverlichting, een bak en palletvorken.

Over L.M.B Veldman

L.M.B Veldman uit Marienheem is een trots Sallands familiebedrijf. Het bedrijf is in 1985 opgericht door Herman Veldman. Zij zijn er voor akkerbouwers, veehouders, tuinders, kwekerijen, loonbedrijven, hovenies, gemeenten, waterschappen en de mechanische industrie. Voor meer informatie gaat u naar: https://lmbveldman.nl/

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.