Schaeff TL100 via Witteveen naar melkveebedrijf

H. Witteveen Mechanisatie B.V. uit Wenum Wiesel heeft via Kemp Groep een Schaeff TL100 wiellader afgeleverd aan melkveebedrijf Weijers in Teuge. Witteveen is een gewaardeerde partner in de verkoop en verhuur van mechanisatie. Wij danken Witteveen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Over H. Witteveen Mechanisatie B.V.

H. Witteveen Mechanisatie BV uit Wenum Wiesel heeft is gespecialiseerd in de verkoop en service van landbouw- en constructiemachines. Witteveen is in 1940 begonnen met de verkoop van tractoren en landbouwmachines. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een behoorlijke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een modern en veelzijdig bedrijf speciaal gericht op boeren, loonwerkers, hoveniers en overheidsinstellingen. Kijk op www.lmb-witteveen.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.