Schaeff TL100 voor Pegge-Weiden

Maatschap Pegge-Weiden uit Buinerveen heeft onlangs, via Kemp Groep, een nieuwe Schaeff TL100 wiellader in ontvangst genomen. De machine vervangt een Terex-Schaeff SKL 833 uit 2001. Wij danken Pegge-Weiden voor het geduld en vertrouwen!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De wiellader van Pegge-Weiden is door de experts van Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, LED-verlichting, extra brede banden en een radio. De TL100 wordt voornamelijk ingezet voor de melkveehouderij.

Over Maatschap Pegge-Weiden

Maatschap H.J. Pegge en L.M.A. Pegge-Weiden is gevestigd in Buinerveen en is actief in de brache fokken en houden van melkvee.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.