Schaeff TL100 via Kortier Mechanisatie naar melkveebedrijf

Melkveebedrijf Boode uit Markelo heeft via Kortier Mechanisatie een Schaeff TL100 wiellader in ontvangst genomen. Afgeleverd met een hydraulisch snelwisselsysteem. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe shovel!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Over Kortier Mechanisatie
Kortier Mechanisatie is gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en keuring van landbouwmachines. Kortier is al meer dan 75 jaar actief in de landbouwmechanisatie. Hierdoor weet men exact wat er speelt op de markt en welke machine het beste bij jou past. Kortier levert aan particulieren én professionele gebruikers. In het ruime assortiment aan landbouw-, tuin- en parkmachines vind je merken als Claas, Trioliet en Slootsmid. Kijk op www.kortiermechanisatie.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.