Schaeff TL100 via Suichies Mechanisatie afgeleverd

Suichies Mechanisatie uit Ekehaar, heeft onlangs een nieuwe Schaeff TL100 afgeleverd aan een agrarische eindgebruiker. De Schaeff TL100 vervangt een Schaeff TL80 uit 2017 met ruim 4.000 draaiuren. Wij danken Suichies Mechanisatie voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De wiellader is door de Kemp Groep voorzien van een hydraulische snelwissel, LED-werkverlichting en afgeleverd met een extra grote dichte bak.

Over Suichies Mechanisatie
Suichies Mechanisatie is opgericht in de jaren 50 als smederij. Het bedrijf is in 1986 overgenomen door de zoon van de oprichter, wie nu nog steeds de huidige eigenaar is. Suichies Mechanisatie is een gewaardeerd en gespecialiseerd partner in de verkoop van landbouw-, tuin- en parkmachines. Voor meer informatie gaat u naar: https://suichies.nl/

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.