SCHAEFF TL100 VIA RANTER TECHNIEK NAAR EINDKLANT

Ranter Techniek uit Hardenberg heeft onlangs een Schaeff TL100 Stage V wiellader geleverd gekregen. Deze compacte, comfortabele en veelzijdige shovel is door Hans van Driel afgeleverd met dichte bak, palletvorken en een snelwisselsysteem. Ranter Techniek gaat de Schaeff TL100 afleveren aan een eindgebruiker die hiermee een Terex uit 2013 vervangt.

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De Schaeff TL100 is door Hans van Driel in Ommen voorzien van een hydraulische snelwisselsysteem en afgeleverd met een dichte bak en palletvorken.

De Schaeff TL100 is een zeer populaire machine bij onder andere melkveehouders en . De wendbaarheid, prima zicht vanuit de cabine, een goed gewicht, de lange levensduur en de waardevastheid zijn opmerkingen die wij vaak terughoren over de Schaeff wielladers.

Over Ranter Techniek
Ranter Techniek uit Hardenberg richt zich op de verkoop, onderhoud en reparatie van trekkers en landbouwmachines. Door een breed scala aan materieel heeft Ranter Techniek altijd een passende machine of oplossing.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.