Populaire SK58SRX-7 voor Everts

Wederom heeft Everts Grond-, Weg- & Waterbouw uit Loosdrecht een Kobelco in gebruik genomen via Kemp Groep in De Meern. Deze SK58SRX-7 minigraver met Stage V motor is de nieuwste minigraafmachine van Kobelco. Deze SK58SRX-7 vervangt en IHI 55J met bijna 11.000 uur op de teller. Wij wensen Everts veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

“De nieuwe standaard in minigravers”. Kobelco heeft weer een grote stap gezet met de nieuwe Kobelco SK58SRX-7. De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met led-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

De Kobelco minigraafmachine voort Everts is uitgerust met onder andere een hydraulische snelwissel, automatisch smeersysteem, lekolie leiding, brandstofvulpomp, gereedschapskist, extra lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel en een extra werklamp op de cabine. Daarnaast is de machine in de bedrijfskleuren van Everts gespoten en afgeleverd met brede bak, banaanbak, graafbak en puinriek.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK58SRX-7 minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.