Populaire SK10SR-2E minigraver voor Boer B.V. 

Boer B.V. uit Meerkerk heeft, via Kemp Groep, de populaire Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Standaard is de minigraafmachine uitgerust met servo-bediening en uitschuifbare onderwagen. De opgebouwde hydraulische snelwissel en meegeleverde banaanbak, graafbak, brede bak, grondboorunit Digga met twee boren maken deze minigraver nog efficiënter inzetbaar!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Boer B.V. Meerkerk

De geschiedenis van Boer b.v. gaat terug tot 1937. Wat begon als loonbedrijf is nu uitgegroeid tot een groot en innovatief bedrijf met een wagenpark van ruim 80 voertuigen, waaronder hoogwerkers, hijskranen, heistellingen en autolaadkranen. Daarmee is het bedrijf een begrip geworden op het gebied van kraanverhuur en heiwerken. Boer b.v. maakt ook grote stappen naar milieuvriendelijk heien. Kijk op boerbv.com voor meer informatie en het volledige wagenpark.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.