Opnieuw Kobelco SK85MSR-7 voor Van der Weerd Grafhorst

Van der Weerd Grafhorst B.V. uit Grafhorst heeft een Kobelco rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Opnieuw ontving Van der Weerd Grafhorst een Kobelco SK85MSR-7. Wij danken Van der Weerd Grafhorst voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met alle Kobelco’s!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK85MSR-7 is door de Kemp Groep compleet uitgerust naar de wensen van Van der Weerd Graafhorst. De Kobelco SK85MSR-7 is hierbij voorzien van onder andere een hydraulische snelwissel, kruisbediening voor verlenggiek, extra functies en slangbreukbeveiliging.

Over Van der Weerd Grafhorst B.V.
Van der Weerd Grafhorst B.V. uit Grafhorst is gespecialiseerd in het realiseren, onderhouden en beheren van de openbare ruimte in Midden en Noord Nederland. Daarnaast onderhoudt Van der Weerd Grafhorst het groen langs de openbare wegen en watergangen. Van der Weerd Grafhorst wil bijdragen aan een duurzame wereld. Om dit tastbaar te maken heeft Van der Weerd een CO2-reductiedoelstelling en maakt zij dit aantoonbaar door het CO2-Bewust certificaat niveau 5 op de CO2-Prestatieladder. Kijk op www.vanderweerdgrafhorst.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.