Opnieuw Kobelco SK85MSR-7 voor Bijlsma

De firma Jelle Bijlsma BV uit Giekerk, provincie Friesland heeft, via Kemp Groep, opnieuw een compleet uitgevoerde Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Dit is alweer de derde Kobelco! Wij wensen Bijlsma ook met deze Kobelco veel werkplezier.

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De compleet afgeleverde rupsgraafmachine voor Jelle Bijlsma BV is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, Engcon draaikantelstuk met grijpermodule, extra LED-werkverlichting, automatische smering, en opklapbare treeplank voor de cabinedeur. Daarnaast is de machine in de bedrijfskleur gespoten en afgeleverd met verschillende bakken. 

Over Jelle Bijlsma BV
Sinds 1961 is Jelle Bijlsma BV actief binnen de Grond-, Weg- en Waterbouwsector en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler binnen de sector. Vanuit twee locaties in Friesland (Giekerk en Kootstertille) opereren ze met ongeveer honderdtwintig medewerkers in Noord-Nederland in de deelmarkten: GWW, Groenonderhoud, Sloopwerken en Recycling en Transport. De directie van Jelle Bijlsma BV, Van Assen BV en TNF streeft naar kwaliteit-, veiligheid- en milieu bewustwording in alle geledingen van het bedrijf. Jelle Bijlsma creëert daarbij meerwaarde voor opdrachtgevers, aandeelhouders, partners en medewerkers van Jelle Bijlsma. Kijk op www.jellebijlsma.nl voor meer informatie.

U KUNT UW NIEUWE MACHINE NU ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.