Twee Kobelco Minigravers voor Hoogeboom Raalte

Hoogeboom Raalte  heeft onlangs, via Kemp Groep, weer twee Kobelco SK10SR-2E minigraafmachines in ontvangst genomen. Wij wensen Hoogeboom Raalte veel werkplezier met de nieuwe minigraafmachines!De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR.

Deze Kobelco SK10SR-2E machines zijn uitgerust met een mechanische snelwissel incl. lasthaak en een rotatiefunctie via het giekzwenkpedaal. Daarnaast zijn de minigravers afgeleverd met puinriek en extra bakken. En gespoten in de speciale Hoogeboom kleuren.

Over Hoogeboom Raalte

Hoogeboom Raalte is al sinds 1935 een familiebedrijf en heeft vestigingen in Raalte, Zwolle en Apeldoorn. Hoogeboom is aannemer in de grond-, weg- en waterbouw (gww), zoals grondverzet en waterafvoer. Ook zijn zij sterk in sloopwerkzaamheden, sanering, recycling en bestrating. Naast het aannemen van grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden is Hoogeboom ook actief in recycling en verhuur van machines en containers. Door dit totaalpakket en jarenlange ervaring kunnen zij elke opdracht volledig voor u verzorgen. Kijk op www.hoogeboom.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.