Opnieuw een Kobelco SK270SRLC-5E voor KWS

KWS heeft opnieuw een Kobelco SK270SRLC-5E compact draaiende rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco is uiteraard compleet naar de eisen en wensen van KWS opgebouwd en afgeleverd. Wij wensen KWS ook met deze Kobelco weer heel veel veilige en plezierige draaiuren!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SR-5E Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning en een luchtgeveerde verwarmde comfort stoel en biedt uitstekend zicht op de werkzaamheden. De Kobelco SK270SRLC-5E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 170 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 220 en 1 x 20 l/min.

Over KWS
KWS maakt deel uit van Koninklijke VolkerWessels, een internationaal breed opererend concern dat actief is in alle vormen van bouwnijverheid. KWS werkt veelvuldig samen met zusterbedrijven uit het concern bij de verwerving en uitvoering van multidisciplinaire projecten. Binnen de sector infrastructuur is tussen de VolkerWessels-bedrijven, die hier actief in zijn, een samenwerkingsverband opgericht onder de naam VolkerWessels Infra Competence Centre. De verbindende factor binnen KWS is het samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. KWS wil toonaangevend zijn bij het invullen van de wensen van klanten op het gebied van zowel kleine als grote infrastructurele projecten. Kijk op www.kws.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.