Opnieuw BOMAG voor Verhuurmaatschappij Bove

Verhuurmaatschappij Bove heeft opnieuw twee BOMAG walsen in ontvangst genomen. Eerder voegde Bove ook al een BOMAG BW206AD-5 asfalt tandemwals en een BW213DH-5 grondwals toe aan het verhuurprogramma. De nieuwe BOMAG BW80AD-5 en BW138AD-5 zijn weer een mooie toevoeging! Bij Bove vindt u namelijk uitsluitend hoge kwaliteit machines welke, nieuw of gebruikt, zijn onderhouden met een passie voor verdichting en met het oog op de wensen van de gebruiker.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De 1.550 kg wegende BOMAG BW80AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 15,1 kW en een werkbreedte van 800 mm. De 4.500 kg wegende BOMAG BW138AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 33,6 kW en een werkbreedte van 1.380 mm. Daarnaast zijn deze tandemwalsen standaard uitgerust met werkverlichting, zijdelings verstelbare stoel met dubbelle bediening, een opklapbare rolbeugel en een centraal hijspunt. Deze walsen zijn onderhoudsarm, duurzaam gelagerd en geheel vrij van vetsmeerpunten, dit laatste is zeker voor de algemene losse verhuur een heel groot voordeel!

Binnenkort mogen wij ook nog een compacte 9 tons bandenwals aan de verhuurvloot van Bove toevoegen, hierover volgt later meer.

Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte wals beschikbaar. Meer weten over de verschillende asfaltwalsen? Kijk op www.kemp-groep.nl of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Bove Verhuurmaatschappij
Bove is een verhuurmaatschappij die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van verdichtingsmachines. Onlangs vierde het bedrijf haar 40ste verjaardag en daarmee is de naam een heus begrip in de Nederlandse wegenbouw. Bove draagt zorg voor een verhuurvloot van maar liefst 350 verdichtingsmachines verdeeld over 3 depots en daarmee is het bedrijf te vinden in: Amsterdam, Etten-Leur en Joure. Van trilplaten tot en met 24 tons bandenwalsen, Bove verhuurt het allemaal! Kijk op www.bove.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.