Nieuwe minigraver en trilplaat voor Van Zessen

Hoveniersbedrijf van Zessen uit Baarn heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine en een BOMAG BVP 18/45 trilplaat in ontvangst genomen. De Kobelco vervangt een Takeuchi TB210 en de BOMAG trilplaat komt in de plaats van een Carat TP430. Wij wensen Bas en Ruben van Zessen veel werkplezier met de nieuwe minigraafmachine en nieuwe trilplaat!

Kobelco SK10SR-2E minigraver
De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Stel uw SK10SR-2E samen!

Bomag BVP 18/45 trilplaat
Een BOMAG trilplaat is ideaal voor dagelijks gebruik in sleuven en andere smalle omstandigheden. De machines zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te bedienen, robuust en degelijk gebouwd zijn. Een trilplaat van BOMAG is een onmisbaar stuk gereedschap voor iedere kabellegger, wegenbouwer of aannemer. De BOMAG BVP 18/45 trilplaat is ideaal voor de stratenmaker of hovenier.

Via onze machine-configurator is ook het compacte materieel van BOMAG eenvoudig online samen te stellen. Vraag snel een offerte aan!

Stel uw eenrichtings trilplaat samen!

Over Hoveniersbedrijf van Zessen

Hoveniersbedrijf van Zessen is een bedrijf uit Baarn, het houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de bestrating van tuinen.Kijk op https://www.hoveniervanzessen.nl/voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.