Nieuwe Atlas mobiele graafmachine voor Groenestein

Ter vervanging van de Atlas 140W, heeft Groenestein B.V. uit Blaricum een nieuwe Atlas 160W in gebruik genomen. Kemp Groep leverde deze Atlas mobiele graafmachine af met onder andere verhoogd schuifblad, draaikantelstuk Engcon en een elektrische brandstofvulpomp. Wij wensen Groenestein weer veel veilige draaiuren met de Atlas!

Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 160W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! De mobiele Atlas machine staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 6.1 motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het motortoerental van maximaal 1800 omw.min een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 160W met Trelleborg Banden is voorzien van een kenteken. Daarnaast is de machine compleet uitgerust met o.a.: stalen spatborden, verhoogd schuifblad, draaikantelstuk Engcon, elektrische brandstofvulpomp, lekolieleiding en dansonderdrukking op de grondarm. verder een extra gereedschapskist aan de onderwagen, trekhaak met koker in het schuifblad en een opklapbare treeplank voor de cabinedeur. in de cabine is een carkit bluetooth opgebouwd en de achterruit en zijruiten zijn geblindeerd.

Over Groenestein BV
Groenestein BV is een familiebedrijf in Blaricum, Noord-Holland. In 1956 werd het bedrijf opgericht door G.A. Groenstein. Groenestein BV is gespecialiseerd in grond- en graafwerkzaamheden, sloopwerk en groenvoorziening. Vaak in opdracht van gemeentes, maar ook particuliere opdrachten. Daarnaast treedt Groenestein op als verlengstuk voor hoveniers. Alle materialen zijn ook beschikbaar voor verhuur. Denk hierbij aan tractoren, waterwagens, zaaimachine, etc.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.