Lozekoot blijft trouw aan Atlas

Wederom heeft Lozekoot Elst VOF een Atlas mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 160W voldoet aan de Stage V emissienormen en beschikt over een moderne cabine met vernieuwd dashboard. Wij wensen Lozekoot weer veel werkplezier met de nieuwe Atlas! 

De Deutz 6-cilinder motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het motortoerental van max. 1800 t/min een laag brandstofverbruik. De circa 17 ton wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Uitrusting
Deze in de bedrijfskleuren van Lozekoot gespoten Atlas 160W is compleet uitgerust. Denk hierbij aan o.a.: stalen spatborden en slangbreukbeveiliging. Wilt u meer informatie of deze krachtpatser zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur. U kunt ook de Atlas 160W met de configurator op onze website helemaal zelf samenstellen en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Gebr. Lozekoot is een allround grondverzet-bedrijf. Zij leveren zand, grond en grind en verhuren kranen. Dit familiebedrijf is opgericht in 1923 en beschikt over modern materieel.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.