Kuipers kiest voor een Atlas 150W

Kuipers Loonbedrijf uit Saasveld heeft een Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Kemp Groep leverde eerder ook al een Kobelco SK55SRX-6 af aan Kuipers. Wij wensen Erik Kuipers en René Kuipers ook weer veel werkplezier met deze Atlas!

Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De nieuwe Atlas 150W met stalen spatborden is door Kemp Groep compleet naar de wensen en eisen van Kuipers opgebouwd. De mobiele graafmachine is o.a. uitgerust met een Engcon draaikantelstuk met bak en extra brede banden.

Over Kuipers Loonbedrijf
Kuipers Loonbedrijf uit Saasveld is gespecialiseerd op het gebied van agrarisch loonwerk, grondwerken en drainage. De geschiedenis van Loonbedrijf Kuipers gaat terug tot 1926, toen Bernard Kuipers op de huidige locatie aan de Drosteweg een timmerwerkplaats bouwde. Hij startte met het repareren en vervaardigen van houten wagens. Nog voordat in 1940 de oorlog uitbrak breidde hij zijn bedrijf uit met een houtzagerij. Boeren brachten hun boomstammen om deze tot balken en planken te laten zagen. Geleidelijk werden zijn zonen Jan en Frans bij het werk betrokken en werd het werk uitgebreid met mest strooien, grasmaaien, baaltjes persen en aardappels rooien. In 1972 werd de eerste mobiele hydraulische graafmachine gekocht, welke in het begin vooral werd gebruikt voor het graven van sloten en rooien van houtwallen. Geleidelijk kwamen ook steeds meer opdrachten bij van aannemers in de bouw en de wegenbouw. In 1985 werd de eerste draineermachine aangeschaft en daarnaast zijn in de loop der jaren vele machines en werktuigen toegevoegd aan het machinepark. Kijk op www.kuipersloonbedrijf.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.