Kobelco SK85MSR-7 voor Cerfontaine B.V.

Cerfontaine B.V. heeft onlangs, uit handen van Rodi Vroemen van Kemp Groep in Valkenburg, de sleutels van een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 in ontvangst genomen. Wij wensen dit hechte familiebedrijf veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK85MSR-7 voor Cerfontaine B.V. is uitgerust met Engcon draaikantelstuk, opklapbare treeplank voor de cabinedeur, extra werkverlichting,  automatisch smeersysteem, startonderbreker en een Fresh Filter overdruk unit.

Over Cerfontaine B.V.
Het familiebedrijf Cerfontaine B.V. is gevestigd in Berg en Terblijt en actief in loonwerk, akkerbouw, grondverzet en transport. Cerfontaine is van oorsprong een gemengd agrarisch bedrijf, maar door ervaring en expertise hebben de activiteiten zich in de loop der jaren ook naar andere sectoren uitgebreid. In 1965 werd gestart met agrarisch loonwerk waarna er in de jaren tachtig grondverzet bij kwam. Om dit werk optimaal te kunnen uitvoeren, hebben ze sinds de jaren negentig het wegtransport uitgebreid. Kijk op www.cerfontaine.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?