Kobelco SK85MSR-2PB voor VMV Projecten

VMV Projecten B.V. uit Renswoude heeft, via de Kemp Groep, een prachtige Kobelco SK85MSR-7 graafmachine met stelgiek in ontvangst genomen. Het spuitwerk in combinatie met de rijke uitrusting maken van deze machine echt iets bijzonders. Wij wensen de mensen van VMV veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 2PB graafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De Kemp Groep heeft de Kobelco SK85MSR-7 2PB o.a. voorzien van een SMP draaikantelstuk met grijpermodule, extra contragewicht, extra LED-werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen, voorbereiding overdruksysteem en een automatisch smeersysteem.

Over VMV Projecten
Sinds 2003 is VMV Projecten een betrouwbare partner in bouw- en infraprojecten. Inmiddels hebben zij meer dan 1000 projecten gerealiseerd. VMV Projecten werkt resultaatgericht en kwaliteitsbewust, met een professioneel en enthousiast team. VMV Projecten levert een aantal verschillende diensten, namelijk engineering, bodemsanering, grondwerk, buitenriolering en drainage, terreinverharding, groenvoorziening en terreininrichting. Binnen al deze projecten houdt men rekening met het effect dat het project heeft op het milieu en heeft men voor de mens, zowel binnen als buiten het bedrijf. Kijk op www.vmvprojecten.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.