Kobelco SK75SR-7 voor Loonbedrijf J. de Heus

Loonbedrijf J. de Heus uit Langbroek heeft een nieuwe Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Voor een zeer flexibele inzet is de machine door Kemp groep uitgerust met een Engcon draaikantelstuk inclusief grijpermodule. Wij wensen De Heus veel werkplezier met de nieuwe Kobelco SK75SR-7!

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De experts van de Kemp Groep hebben deze Kobelco SK75SR-7 volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van J. de Heus. Zo is de machine afgeleverd met o.a. een Engcon draaikantelstuk, extra functies, automatische smering, gereedschapskist op de onderwagen, extra LED-werkverlichting en opklapbare treeplank voor de cabinedeur. 

Over Loonbedrijf J. de Heus
Loonbedrijf J. de Heus is al jaren actief in het agrarisch loonwerk en grondverzet. Voor al het agrarische loonwerk kunt u het hele seizoen bij J. de Heus terecht. 

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.