Kobelco SK75SR-7 voor Daan Kool

Loon- en verhuurbedrijf Daan Kool V.O.F. uit Lexmond, een trouwe Kemp klant, heeft een nieuwe Kobelco SK75SR-7 in ontvangst genomen. Eerder ontvingen de mensen van Daan Kool een Kobelco SK55SRX-6. Wij wensen hen ook met deze Kobelco veel werkplezier!

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De experts van de Kemp Groep hebben deze Kobelco SK75SR-7 volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Daan Kool V.O.F. Zo is de machine afgeleverd met o.a. een kantelsnelwissel, extra functies, automatische smering, gereedschapskist op de onderwagen, schepsteun op het schuifblad, extra LED-verlichting en treeplank voor de cabinedeur.

Over Loon- en verhuurbedrijf Daan Kool V.O.F.
De wortels van Daan Kool V.O.F. liggen in de agrarische sector. Maar al snel is het bedrijf uitgebreid met werkzaamheden op het gebied van grondverzet, verhuur en aannemerij. Daarnaast is het bedrijf al meer dan een decennia lang een handelsonderneming in betonproducten. Om op lange termijn een bijdrage te leveren aan de maatschappij is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor het bedrijf een belangrijk item. Zowel op het bedrijf als op locatie wordt gelet op de ecologische, economische en sociale aspecten. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.daankool.nl/

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.