Kobelco SK75SR-2PB voor De Bruijn

De Bruijn uit Lopikheeft, via Kemp Groep, een Kobelco SK75SR-2PB in ontvangst genomen. De verstelgiek zorgt voor meer werkbereik. Met deze giek is het mogelijk om dichtbij de machine te werken maar ook hoger en verder te reiken. Wij wensen De Bruijn weer veel werkplezier een nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK75SR-7 biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De al zeer complete Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine met stelgiek is volledig naar de wensen van De Bruijn opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. een draaikantelstuk, voorbereiding Topcon GPS en een gereedschapskist op de onderwagen.

Daarnaast is de Kobelco door de reclameafdeling van Kemp Groep voorzien van belettering en is de machine afgeleverd met extra bakken.

Over De Bruijn
De Bruijn uit Lopik opereert al 40 jaar als loon- en verhuurbedrijf door heel Nederland. U kunt voor verschillende werkzaamheden bij De Bruijn terecht. Zij zijn inzetbaar in de landbouw, bij grondwerk en grond-, weg- en waterbouw maar is toch vooral dé specialist op het gebied van loon- en constructiewerk. Kijk op www.debruijnlopik.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.