Kobelco SK50SRX-7 voor Schimmel

P.C. Schimmel Grondwerken uit Kerk Avezaath heeft, via Kemp Groep, een Kobelco SK50SRX-7 minigraver toegevoegd aan het machinepark. Deze 5-tons minigraafmachine vervangt een Kubota uit 2017. Wij wensen Piet Schimmel heel veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Het iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot. De ca. 5 ton wegende Kobelco SK50SRX-7 heeft een motorvermogen van circa 38 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 49,9 en 1 x 33,8 l/min.

De Kobelco SK50SRX-7 is op verzoek van Schimmel door Kemp Groep onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, extra LED-werkverlichting en een opklapbare treeplank voor de cabinedeur. Daarnaast is de Kobelco SK50SRX-7 afgeleverd met een sorteergrijper.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.