KOBELCO SK35SR-6E VOOR VILLAPARK HOF VAN SALLAND

Villapark Hof van Salland heeft, via Hans van Driel, een Kobelco SK35SR-6E minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco minigraver met Stage V motor is uitgerust met onder andere een Landreus mini 200 maaikorf. Aangeleverd door LMB Veldman uit Mariënheem en vakkundig aangesloten door Hans van Driel in Ommen.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK35SR-6 Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning. De SK35SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

De Kobelco SK35SRX-6E is door Hans van Driel compleet uitgerust naar wensen van Hof van Salland. De minigraver is hierbij voorzien van onder andere een hydraulische snelwissel, sloopsorteerfunctie en maaikorffunctie.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK35SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op
Graag in contact komen met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 0344 611 444, mail naar info@hansvandriel.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.