Kobelco SK35SR-6E Stage V voor Dekkers

Loonbedrijf Dekkers V.O.F. uit Maasbommel heeft een Kobelco SK35SR-6E minigraver in ontvangst genomen. De Kemp Groep leverde deze Stage V Kobelco minigraafmachine af met slangbreukbeveiliging op de hef- en knikcilinder, hydraulische snelwissel en bakkenset. Wij wensen Dekkers veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De nieuwe Kobelco SK35SR-6E Stage V biedt praktische prestatie verhogende functies. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Door het Integrated Noise and Dust Reduction Cooling System (iNDr) van Kobelco is het geluidsniveau van de machine zeer laag. Het iNDr filter zorgt ook voor minder vervuiling van het koelsysteem en het luchtfilter. Hierdoor blijven optimale prestaties gewaarborgd, ook onder zware omstandigheden.

Wilt u graag contact met een verkoopadviseurof langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contactmet ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulierin te vullen.

Over Loonbedrijf Dekkers

Dekkers Maasbommel is een bedrijf met historie. Maarten Toonen Dekkers heeft de dagelijkse leiding. Hij is inmiddels de vierde generatie Toonen Dekkers die het bedrijf nu voortzet. Oorspronkelijk sinds 1914 actief in de agrarische sector en na 1977 begonnen met een grondverzettak, die in de loop der jaren flink in omvang is gegroeid. De hoofdactiviteiten bestaan uit agrarische en cultuurtechnische werkzaamheden, maar verder zijn zij ook sterk in o.a. tuinaanleg, rioolsystemen en erfverharding. Kijk op www.dekkersmaasbommel.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.