Kobelco SK30SR-6E voor S.A.M. Schagen

S.A.M. Schagen B.V. uit Zuidermeer heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco SK30SR-6E Stage V minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco minigraafmachine voldoet uiteraard aan de nieuwste Stage V emissienormen. Wij wensen S.A.M. Schagen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK30SR-6E biedt praktische en prestatie verhogende functies. De  energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Door het Integrated Noise and Dust Reduction Cooling System (iNDr) van Kobelco is het geluidsniveau van de machine zeer laag. Het iNDr filter zorgt ook voor minder vervuiling van het koelsysteem en het luchtfilter. Hierdoor blijven optimale prestaties gewaarborgd, ook onder zware omstandigheden.

De Kobelco SK30SR-6E voor S.A.M. Schagen is onder andere voorzien van kruisbediening t.b.v. bediening verlenggiek, extra werkverlichting, maaikorffunctie en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast is de machine in de bedrijfskleur gespoten en afgeleverd met een kantelsnelwissel en brede bak.

 

Over S.A.M. Schagen B.V.
S.A.M. Schagen B.V. is een loonbedrijf uit Zuidermeer is gespecialiseerd in beschoeiingen, infra techniek en agrarisch loonwerk. Op www.samschagenbv.nl vindt u informatie over al deze werkzaamheden, het machinepark en diverse projecten.

Start met het samenstellen van je eigen machine!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.