Kobelco SK30SR-6E voor Boomkwekerij Den Eldert B.V.

Boomkwekerij Den Eldert B.V. heeft via De Bruijn Mechanisatie B.V. uit Zundert een Kobelco SK30SR-6E Stage V minigraver in ontvangst genomen. Kemp Groep in De Meern leverde deze minigraafmachine compleet af met onder andere een hydraulische snelwissel, een kluitensteker en extra bakken.

De Kobelco SK30SR-6E biedt praktische en prestatie verhogende functies. De  energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Door het Integrated Noise and Dust Reduction Cooling System (iNDr) van Kobelco is het geluidsniveau van de machine zeer laag. Het iNDr filter zorgt ook voor minder vervuiling van het koelsysteem en het luchtfilter. Hierdoor blijven optimale prestaties gewaarborgd, ook onder zware omstandigheden.

Boomkwekerij Den Eldert B.V.
Boomkwekerij Den Eldert B.V. maakt deel uit van Plantipp. Bringing People, Plants and Ideas together. Met deze slogan richtte Reinier van Rijssen ruim zeventien jaar geleden het bedrijf Plantipp op met als doel veredelaars te vertegenwoordigen en ondersteunen in royaltymanagement, licentiebeheer en labelbeheer bij introductie van nieuwe rassen. Inmiddels zijn ook zoon Peter en dochter Kim betrokken bij het bedrijf en samen vertegenwoordigen zij wereldwijd vele veredelaars die goed zijn voor meer dan 250 rassen sierteeltproducten. Kijk op https://plantipp.eu/kwekers/boomkwekerij-den-eldert-b-v voor meer informatie.

Over De Bruijn Mechanisatie B.V.
Het bedrijf is in 1925 gestart als hoefsmederij. Later werd de huidige B.V. vorm opgericht met aan de ene kant landbouwmechanisatie en de andere kant de centrale verwarming. In 1994 werd het deel van de centrale verwarming beëindigt, dit deel werd het deel van de metaalconstructie. De werkzaamheden werden door de jaren heen uitgebreid naar verkoop en reparatie van tractoren en machines voor landbouw en boomkwekerij (waaronder veldspuiten, hulpbesturingen, speciale aanpassingen, heftrucks en GPS met RTK). Kijk op www.debruijn-zundert.nl voor meer informatie over het bedrijf.

Start met het samenstellen van je eigen machine!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.