Kobelco SK28SR voor Van Genderen Buitenprojecten

Van Genderen Buitenprojecten uit Schelluinen heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco minigraafmachine met Stage V motor in gebruik genomen. Wij wensen Van Genderen heel veel werkplezier met de nieuwe Kobelco SK28SR-6E minigraver!

De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver met een motorvermogen van 17,1 kW. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK28SR-6E stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De binnendraaier kenmerkt zich o.a. door de ruime en comfortabele werkplek voor de machinist.

De Kemp Groep heeft de Kobelco SK28SR-6E voor Van Genederen o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, een extra lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel, extra LED-werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van Genderen Buitenprojecten
Van Genderen Buitenprojecten is uw partner op het gebied van grondwerk, straatwerk, tuinaanleg en rioolwerk. Van Genderen Buitenprojecten werkt zowel voor gemeentes, bedrijven en particuliere opdrachtgevers en is breed inzetbaar. De kwaliteit van het werk is gewaarborgd door de kennis, vakmanschap en ruime ervaring van de werknemers. Kijk op www.vangenderen-buiten.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle (mini)graafmachines van 1,0 tot 50,0 ton zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK28SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.