Kobelco SK28SR minigraver voor Neijhof & Visser

Aannemersbedrijf Neijhof & Visser heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco minigraafmachine met Stage V motor in gebruik genomen. De Kobelco SK28SR-6E is bij uitstek geschikt voor de grondwerkzaamheden die komen kijken bij civieltechnische werken en de realisatie van infrastructuur door Neijhof & Visser.

De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver met een motorvermogen van 17,1 kW. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK28SR-6E stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De binnendraaier kenmerkt zich o.a. door de ruime en comfortabele werkplek voor de machinist.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle (mini)graafmachines van 1,0 tot 50,0 ton zijn via de machineconfigurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK28SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Over Neijhof & Visser
Probleemloos bellen, televisie kijken en internetten; Neijhof & Visser maakt het voor iedereen mogelijk. Als bedrijf in telecommunicatie en infrastructurele werkzaamheden zorgen zij voor de aanleg van nieuwe aansluitingen, vernieuwen zij bestaande netwerken en lossen storingen op. Neijhof & Visser is doorgegroeid als (onder)aannemer van civieltechnische werkzaamheden. Daarbij focussen zij zich voornamelijk op de totstandbrenging van infrastructuur. Een logische stap aangezien ze voor de aanleg van telecommunicatienetwerken al bezig zijn met diverse grondwerkzaamheden. Het graven van sleuven ter voorbereiding op het leggen van kabels of leidingwerk neemt een groot deel van de werkdag in beslag. De aanleg en reparatie van bestrating zorgt ervoor dat Neijhof & Visser de omgeving weer keurig achterlaat. Kijk op www.neijhofvisser.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.