Kobelco SK28SR-6Evoor Jurre Sjoerdsma

Jurre Sjoerdsma uit Steenbergen heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK28SR-6E minigraver in ontvangst genomen. Wij wensen Jurre Sjoerdsma veel werkplezier met de nieuwe minigraafmachine!

De Kobelco SK28SR-6E biedt praktische prestatie verhogende functies. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

Kemp Groep heeft deze Kobelco SK28SR-6E voor Jurre Sjoerdsma voorzien van onder andere een gereedschapskist op de onderwagen, extra functies, drie geblindeerde ramen, voorbereiding kantelstuk en extra werkverlichting.

Over Jurre Sjoerdsma

Jurre Sjoerdsma, gevestigd in Steenbergen, is specialist op het gebied van grondverzetwerkzaamheden. De nieuwste Kobelco SK28SR-6E minigraver wordt ingezet bij de dagelijkse werkzaamheden van Sjoerdsma. Voornamelijk voor het aanleggen en renoveren van kabel en leidingwerk, waar het bedrijf in is gespecialiseerd.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK28SR-6E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.