KOBELCO SK28SR-6E MINIGRAVER VOOR GEHUURD.NL

Gehuurd.nl uit Nieuwleusen heeft opnieuw een Kobelco minigraafmachine in ontvangst genomen. Ditmaal een Kobelco SK28SR-6E minigraver met een moderne Stage V motor. Dit is de vierde Kobelco die Gehuurd.nl in gebruik neemt. Ook met deze Kobelco wensen wij Gehuurd.nl weer veel succes!

De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver met een motorvermogen van 17,1 kW. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de Kobelco SK28SR-6E stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De binnendraaier kenmerkt zich o.a. door de ruime en comfortabele werkplek, inclusief airco, voor de machinist.

Hans van Driel in Ommen heeft deze Kobelco SK28SR-6E minigraver met lange lepelsteel voor Gehuurd.nl onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, extra functies en extra werkverlichting. Daarnaast is de Kobelco afgeleverd met extra bakken.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Gehuurd.nl
Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goed gereedschap voor uw klus? Dan bent u bij Gehuurd.nl aan het juiste adres! Gehuurd.nl heeft een uitgebreid assortiment aan gereedschap te huur voor elke (grote) klus tegen zeer gunstige tarieven. De gereedschappen die worden verhuurd zijn van goede kwaliteit. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij Gehuurd.nl, het gereedschap voldoet dan ook aan de laatste veiligheidseisen en – normen. Ook wanneer u gaat verhuizen, bent u aan het juiste adres bij Gehuurd.nl. Kijk op www.gehuurd.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.