Kobelco SK210LC-11 voor Leemburg waterbouw & oeverwerken

Leemburg waterbouw & oeverwerken uit Terherne heeft een Kobelco SK210LC-11 in ontvangst genomen. Deze populaire 20-tons rupsgraafmachine vervangt een Hyundai Robex 210-7. Kemp Groep wenst Leemburg veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

Kemp Groep heeft de Kobelco SK210LC-11 onder andere afgeleverd met een hydraulische snelwissel, een dom onder de monoboom, een automatisch smeersysteem, een opklapbare treeplank, extra werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast is de machine afgeleverd in de opvallende bedrijfskleuren van Leemburg en voorzien van professionele belettering. Alles voor een perfecte aflevering!

De Kobelco SK210LC-11 voldoet aan de Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor topprestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. De Kobelco SK210LC-11 is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse. De bediening vanuit de comfortabele en moderne cabine heeft al veel machinisten overtuigd.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.