Kobelco SK180LC-11 voor Douwe Hoekstra Kraanverhuur & Transport

Via Broekens B.V. uit Gorredijk heeft Douwe Hoekstra Kraanverhuur & Transportbv uit Nijemirdum een Kobelco SK180LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. We wensen Douwe Hoekstra Kraanverhuur veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco en danken Broekens voor de samenwerking!

De Kobelco SK180LC-11 is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De SK180LC-11 kenmerkt zich onder andere door de grote capaciteit. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-11 en dezelfde lengte rupsketting is men verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk. De moderne motor, met toevoeging van Ad-Blue, zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kan men met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-11 biedt daarnaast een stille en comfortabele werkomgeving. De veilige cabine stelt het belang van de machinist voorop. De Kobelco SK180LC-11 is standaard al zeer goed uitgerust maar Kemp Groep heeft de machine in de werkplaats in Ommen helemaal opgebouwd naar de eisen en wensen van Douwe Hoekstra Kraanverhuur. Denk hierbij aan onder andere een hydraulische snelwissel, treeplank, afgeschuinde rupsplaten en extra werkverlichting. Broekens zal de laatste hand leggen aan de Kobelco Sk180LC-11 in de vorm van een maaikorffunctie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Douwe Hoekstra Kraanverhuur & Transport bv
Douwe Hoekstra Kraanverhuur & Transport uit Nijemirdum is al sinds 1980 actief op het gebied van grondverzet en transport en is daarmee uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat actief is in heel Nederland. Of het nu gaat om een incidentele opdracht voor het uitvoeren van een transport, de levering van één of meerdere machines of de verzorging van een compleet project met de gecombineerde inzet van diverse grondverzetmachines, bij de specialisten van Douwe Hoekstra bent u aan het juiste adres. Kijk op www.dhoekstra.nl voor meer informatie.

Over Broekens B.V.
Al ruim anderhalve eeuw is familiebedrijf Broekens Mechanisatie een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Vanuit vier verschillende vestigingen adviseren en ondersteunen zij hun klanten dagelijks bij de aankoop / verkoop van (landbouw)machines, evenals het onderhoud. Kijk op www.broekens.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.