Kobelco SK17SR-3E voor Van Doorn Grondverzet

Van Doorn Grondverzet BV uit Echteldheeft een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine met cabine in ontvangst genomen. Wij wensen Van Doorn heel veel draaiplezier met deze Kobelco minigraver!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK17SR-3E voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak en een rotatiefunctie in de linker joystick. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met een brede graafbak.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van Doorn Grondverzet & Transport
Van Doorn BV Grondverzet & Transport is in 2002 gestart door Dick van Doorn. Samen met zijn zoon Dirk-Jan van Doorn hebben zij in de afgelopen jaren het bedrijf uitgebouwd tot een professionele en veelzijdige onderneming. De afdelingen grondverzet en transport zijn beide volwassen takken binnen het bedrijf. Door de grote range aan eigen materieel biedt Van Doorn BV Grondverzet & Transport een breed scala aan mogelijkheden. Kijk op www.vandoorngrondverzet.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.