Kobelco SK17SR-3E voor Van der Helm Waterbouw

 Van der Helm Waterbouw uit Bergschenhoek heeft de sleutels ontvangen van een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine. Voor een flexibele inzet is de minigraver afgeleverd met extra bakken, een trilblok en een sloopsorteergrijper. Wij wensen Van der Helm Waterbouw veel succes met de nieuwe Kobelco minigraver!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK17SR-3E voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, een extra functie en extra LED-werkverlichting.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Van der Helm Waterbouw
Van der Helm Waterbouw houdt zich bezig met hout en houtproducten, voornamelijk voor constructies aan waterpartijen. Van der Helm Waterbouw ontwerpt en realiseert deze houtconstructies die uw woonomgeving verfraaien. Zoals bijvoorbeeld vlonders, steigers, beschoeiingen en damwanden. Kijk op www.vanderhelm-waterbouw.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.