KOBELCO SK17SR-3E VOOR SCHOONHOVEN SERVICE

Schoonhoven Service uit Oosterwolde heeft de sleutels ontvangen van een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine. Wij wensen Schoonhoven Service veel succes met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK17SR-3E voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN JE EIGEN MACHINE!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Over Fa. Schoonhoven Service uit Oosterwolde

Schoonhoven Service is een bedrijf dat is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van zowel landbouw- als grondverzetmachines. Het bedrijf is opgericht op 1 januari 1984. Sinds de oprichting is het bedrijf gestart als landbouwmechanisatiebedrijf maar heeft begin jaren '90 haar activiteiten uitgebreid naar de grondverzet/wegenbouw branche. Sinds die tijd is Schoonhoven Service blijven groeien en levert nu ook gazonmaaiers, (tuin)gereedschap en overige artikelen zoals een groeiend assortiment aan schaalmodellen. Schoonhoven service is voor het onderhoud, reparatie en keuren van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, heftrucks, mechanische- en elektrische handgereedschappen, tuin- en parkmachines en reinigingsmachines door de DEKRA VCA en CUVM gecertificeerd. Kijk op www.schoonhovenservice.nl voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.