Kobelco SK17SR-3E voor Laurens Hoveniers

Laurens Hoveniers uit Borne heeft onlangs de sleutels van een nieuwe Kobelco SK17SR-3E minigraver met cabine in ontvangst genomen. Deze minigraafmachine vervangt een Hitachi ZX18-3. Wij wensen Laurens Hoveniers veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK17SR-3E o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak en afgeleverd met een brede bak.

Over Laurens Hoveniers
Laurens Hoveniers uit Borne is opgericht in 1997 en dus al ruim 25 jaar gespecialiseerd in veelzijdige groene activiteiten zoals tuinaanleg, onderhoud, boomverzorging, sneeuwruimen en feestverlichting. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.laurenshoveniers.nl/

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK17SR-3E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.