Kobelco SK17SR-3E voor Hobecro Groenprojecten

Hobecro Groenprojecten uit Hulsberg heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine in ontvangst genomen. De minigraver werd uitgerust met hydraulische snelwissel en afgeleverd met brede bak, graafbak, banaanbak en puinriek. Wij wensen Hobecro Groenprojecten veel werkplezier met de nieuwe minigraver!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Hobecro Groenprojecten

Hobecro Groenprojecten is opgericht door Roy Croonen, sinds 2018 zijn zij begonnen als breed georiënteerde onderneming inzet binnen de groene sector. Met werkzaamheden variërend van particulier tuinonderhoud tot infrastructurele projecten, grondverzet en boom- en landschapsverzorging. Hobecro Groenprojecten ontlast klanten door het bieden van een totaalpakket voor de realisatie van groenprojecten. Een onveranderlijk ergonomische en toekomstgerichte werkwijze staat bij hen hoog in het vaandel. Middels doordachte investering en de juiste inzet van machines en hulpmiddelen ontlasten zij onze medewerkers en werken we met maximale efficiëntie naar het gewenste eindresultaat. Kijk op www.hobecro.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen machine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.