Kobelco SK17SR-3E voor Donker Groen

Donker Groen uit Tiel, onderdeel van Donker Groep,heeft een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine met cabine in ontvangst genomen. Kemp groep wenst Donker Groen heel veel draaiplezier met deze Kobelco minigraver!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK17SR-3E voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, een rotatiefunctie via het giekzwenkpedaal en extra LED-werkverlichting. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met extra bakken en voor een perfecte uitstraling voorzien van belettering.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.