Kobelco SK17SR-3E met canopy voor Flying Cable

Flying Cable B.V. is gespecialiseerd in glasvezelinblaastechniek. Voor deze specialistische werkzaamheden heeft het bedrijf een nieuwe Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy in ontvangst genomen. Wij wensen de heer van der Velde veel draaiplezier met de Kobelco SK17SR-3E!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de Kobelco SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Deze minigraafmachine is door de Kemp Groep uitgerust met een hydraulische snelwissel en afgeleverd met extra bakken.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Flying Cable B.V.
Flying Cable B.V. is gespecialiseerd in glasvezelinblaastechniek voor verschillende aannemers door het hele land.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.