Kobelco SK17SR-3E met canopy voor Dick Klok

Dick Klok Cultuurtechniek BV heeft een nieuwe Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy in ontvangst genomen. Naast deze Kobelco SK17SR-3E heeft Klok, via Kemp Groep, ook een Kobelco SK180LC-11 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Wij wensen de professionals van Dick Klok Cultuurtechniek BV veel draaipleziermet de Kobelco SK17SR-3E!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Deze minigraafmachine is door Kemp Groep uitgerust met een hydraulische snelwissel, en extra functie en daarnaast afgeleverd met een brede bak.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Dick Klok Cultuurtechniek BV
Dick Klok Cultuurtechniek BV is een autoriteit op het gebied van groen, grond en infra. Met kundige mensen, gebiedskennis, ervaring en oog voor details nemen zij elke uitdaging aan en lossen elk probleem op. Zuid-Holland en Zeeland liggen in de achtertuin. Deze provincies kennen zij dan ook als hun broekzak. Deze gebiedskennis stelt hen in staat om in een vroegtijdig stadium met kostenbesparende en duurzame oplossingen te komen. Dick Klok Cultuurtechniek en P. Vis B.V. opereren vanuit één vestiging met aan het hoofd één directie. Dit zijn Arjo Klok en Kees Klok. Kijk op www.dkct.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.