Kobelco SK10SR-2E voor Vos Mechanisatie

Vos Mechanisatie heeft, via Kemp Groep, een Kobelco minigraafmachine in ontvangst genomen. De servo-bediening, de uitschuifbare onderwagen en de uitstekende stabiliteit maken van de Kobelco SK10SR-2E de perfecte minigraver.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Vos Mechanisatie

Vos Mechanisatie is een bedrijf uit Zevenhuizen en omgeving Groningen met een rijke traditie in de agrarisch-technische dienstverlening. Gespecialiseerd in de verkoop van  landbouw-, tuin en park- en grondverzetmachines. Inmiddels bestaat Vos Mechanisatie  85 jaar en kunt u rekenen op het juiste advies en persoonlijke service. Kijk op www.vosmechanisatie.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.